Ieri, din cauza ceţii de la Iaşi, curse de la Tel Aviv şi Londra au aterizat la Suceava

 Cursele Tel Aviv-­Iaşi şi Londra-­Iaşi au aterizat, vineri, pe Aeroportul Suceava, întrucât la Iaşi se înregistra ceaţă densă.

Directorul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuţa, a declarat că cele două curse au aterizat pe aeroportul sucevean în condiţiile în care la Iaşi se înregistra ceaţă. El a menţionat că, în acest an, doar două din cursele programate să aterizeze pe aeroportul sucevean au aterizat la Iaşi, una din cauza vântului extrem de puternic care nu permitea aterizarea în condiţii de siguranţă, iar o alta din cauza ceţii dense.

Aeroportul Suceava şi-a atins deja, în acest an, ţinta de pasageri procesaţi, de 55.000, depăşind până acum 56.000 de pasageri, în condiţiile în care din luna iulie au fost lansate cursele regulate spre Londra şi Milano, iar pe parcursul verii a funcţionat o cursă săptămânală charter Suceava-Antalya.

Din martie 2017 vor intra în funcţiune alte trei destinaţii spre Italia, iar autorităţile sucevene continuă discuţiile cu companii aeriene în vederea deschiderii de noi rute de pe aeroportul sucevean.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI