Cum circulă de Crăciun autobuzele şi microbuzele TPL Suceava

 

TPL Suceava anunţă un program special de circulaţie pentru mijloacele de transport în comun în perioada Crăciunului.

Astfel, în ajunul sărbătorii Naşterii Domnului, pe 24 decembrie, autobuzele şi microbuzele TPL Suceava vor circula după programul normal de sâmbătă, cu menţiunea că ultimele curse pe liniile 2, 4 şi 5 vor fi efectuate la ora 21.

Duminică, în prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie, pe linia 2, mijloacele de transport în comun vor circula în intervalul orar 5.30­-10.30, cu plecări din Gara Burdujeni din oră în oră. De la ora 11, autobuzele vor efectua curse din 12 în 12 minute.

Pe linia 4, autobuzele vor circula începând cu ora 11, din 10 în 10 minute.

Pe linia 5, dimineaţa, între orele 6 şi 11, din Gara Iţcani, autobuzele TPL vor pleca din oră în oră, urmând ca de la ora 11 să circule din 20 în 20 de minute.

Reprezentanţii TPL precizează că în prima zi de Crăciun programul de circulaţie pentru liniile 2 şi 4 este până la ora 20, iar microbuzele pentru 17, 18, 22, 23 şi 30 nu circulă.

Luni, 26 decembrie a.c., în a doua zi de Crăciun, mijloacele de transport în comun ale TPL Suceava vor circula după programul obişnuit al unei zile de duminică.

Începând de marţi, 27 decembrie a.c., autobuzele şi microbuzele îşi vor relua programul normal de circulaţie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: