Pentru sărbători, la SJU

Au fost luate toate măsurile necesare pentru a se face faţă solicitărilor

La Spitalul Judeţean Suceava au fost luate toate măsurile pentru a se face faţă solicitărilor din perioada sărbătorilor, începând de la asigurarea medicaţiei şi a materialelor sanitare necesare şi până la meniul pacienţilor.

Purtătorul de cuvânt al SJU, dr. Mihai Ardeleanu, a declarat, ieri, că la farmacia spitalului au ajuns toate medicamentele solicitate, stocurile fiind „asigurate”, iar în secţiile în care nu există linii de gardă s-a stabilit un program de permanenţă în zilele respective. De asemenea, pentru pacienţii care îşi vor petrece sărbătorile pe un pat de spital, a fost gândit un meniu special, îmbunătăţit.

Dr. Ardeleanu şi-a exprimat speranţa că vor fi mai puţini pacienţi de sărbători, fiindcă în această perioadă există un număr mare de persoane internate în spital, circa 1000, numărul depăşindu-l cu mult pe cel din aceeaşi perioadă a anilor 2014 şi 2015.

Începând din data de 24 decembrie şi până pe 2 ianuarie, membrii conducerii spitalului vor face de serviciu la telefon, pentru a răspunde eventualelor solicitări.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: