Toate pensiile vor fi plătite până pe 23 decembrie

Beneficiarii de pensii din judeţul Suceava vor intra în posesia drepturilor stabilite prin lege înaintea ajunului Crăciunului. Casa Judeţeană de Pensii face cunoscut că, prin Compania Naţională Poşta Română, pensiile vor ajunge la beneficiari până pe 23 decembrie.

„Având în vedere apropiatele sărbători de iarnă, în dorinţa de a veni în sprijinul beneficiarilor de pensii, informăm că Poşta Română va plăti toate pensiile până la data de 23 decembrie 2016” face cunoscut Casa Judeţeană de Pensii.

În judeţul Suceava există 136.631 de pensionari de asigurări sociale de stat, media pensiei fiind de 813 lei pe lună şi persoană. Din total, 94.896 sunt pensii de limită de vârstă, 320 – pensii anticipate, 21.311 – pensii de invaliditate, iar 19.020 – pensii de urmaş. Peste 17.000 de suceveni sunt pensionari agricultori, pensia medie netă fiind de 382 lei/lună/pensionar. În total, 7.293 sunt pensionari agricoli cu vechime completă, iar 8.696 pensionari cu vechime incompletă. Alte 60 de pensii din agricultură sunt de invaliditate, 1.094 de urmaş, iar 136 sunt drepturi IOVR. În baza legilor speciale, în judeţul Suceava sunt acordate 5.096 de indemnizaţii, în mărime medie netă de 184 lei/lună/persoană.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: