Sucevean ajuns la închisoare, pentru aproape 5 ani, din cauza unor infracţiuni rutiere

Un sucevean de 29 de ani, urmărit general de circa o săptămână, a ajuns ieri în Penitenciarul Botoşani, găsit vinovat de instanţă pentru infracţiuni la regimul rutier.

Decizia magistraţilor Judecătoriei Suceava, de condamnare a acestuia la 4 ani şi 8 luni închisoare, a survenit în data de 5 decembrie a.c., dar nu a fost aplicată imediat pentru că tânărul nu a fost găsit. Două zile mai târziu, prin decizie a IGPR, a fost dat în urmărire generală.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Suceava l-au identificat pe 13 decembrie, pe raza municipiului Suceava, l-au reţinut şi l-au trimis apoi la Botoşani.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI