Alegeri parlamentare - Suceava

Aproape 600.000 de suceveni au fost aşteptaţi ieri să-şi aleagă deputaţii şi senatorii

Cele 555 de secţii de votare din judeţul Suceava au fost deschise ieri dimineaţă, la ora 7, fiind aşteptaţi la urne să-şi exprime votul, până la ora 21, 589.725 de alegători din judeţ.

Potrivit prefectului judeţului Constantin Harasim, toate secţiile de votare au fost preluate de preşedinţii secţiilor de votare, nefiind înregistrate incidente.

În judeţ urmează să fie aleşi 4 senatori şi 10 deputaţi.

 Buletinele de vot au fost distribuite vineri şi sâmbătă secţiilor de votare din judeţ, iar Prefectura Suceava a achiziţionat toate materialele necesare procesului electoral şi, totodată, a pus la dispoziţia primarilor, în baza solicitării acestora, materiale necesare dotării secţiilor de votare.

Totodată, s-au dispus măsuri suplimentare de monitorizare a asigurării alimentării cu energie electrică a secţiilor de votare şi măsuri de asigurare a ordinii şi liniştii publice.

Duminică seara, după încheierea proceselor-verbale de numărare a voturilor, preşedinţii birourilor electorale a secţiilor de votare se vor deplasa către Biroul Electoral Judeţean nr. 35 Suceava, conform programării, fluxul de acces fiind asigurat de personalul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava.

În zona Palatului Administrativ din Suceava, unde funcţionează BEJ, au fost deja delimitate spaţiile pentru autovehiculele cu care vor veni preşedinţii secţiilor de votare, dar şi camioanele care vor prelua, sub pază, buletinele de vot şi celelalte materiale folosite în procesul electoral.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI