Suceava

Recompensă financiară dublată pentru cuplurile de aur

> Prima ceremonie a fost organizată de primarul Ion Lungu în 2005 > În cei 11 ani trecuţi de atunci au fost sărbătorite peste 1.100 de perechi semicentenare > Din 2017, după aprobarea în CL, „indemnizaţia” în cauză ar urma să crească la 400 lei

Primăria Suceava sărbătoreşte, sâmbătă, încă 22 de cupluri de aur. Ceremonia va avea loc începând cu ora 10, în sala de şedinţe a Consiliului Local de la etajul al cincilea al sediului municipalităţii, cu acest prilej primarul Ion Lungu oferind diplome de fidelitate şi buchete de flori perechilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. De asemenea, cuplurile semicentenare vor primi şi câte un plic cu o simbolică „recompensă” financiară în valoare de 200 de lei, după care se va ciocni o cupă de şampanie, inclusiv cu membrii familiilor veniţi să-şi felicite aniversaţii.

Prima manifestare de acest fel a fost ţinută în 2005, iar în cei 11 ani trecuţi de atunci, sărbătorite în cadru festiv au fost peste 1.100 de cupluri semicentenare.

În acest context, edilul-şef a făcut cunoscut că, începând cu anul viitor, după aprobarea în Consiliul Local, indemnizaţia respectivă ar urma să crească la 400 de lei. „Avem peste 1.100 de cupluri sărbătorite din anul 2005. Voi propune dublarea, de anul viitor, a indemnizaţiei care se dă, în prezent aceasta fiind de 200 de lei. Vrem să o actualizăm, astfel încât să facem o minimă bucurie celor care sărbătoresc această frumoasă realizare, de 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, şi care sunt o mândrie pentru oraşul nostru, cât şi pentru cei mai tineri” a declarat Ion Lungu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI