Tinerii suceveni în duel cu Juniorii Craiovei

> Mâine, de la ora 11, în sala „Unirea”, CSM Suceava va primi vizita echipei CNNT Juniors Craiova

 În cadrul etapei a IX-a a Seriei Est a Diviziei A2, mâine, de la ora 11, în sala „Unirea”, CSM Suceava va primi vizita grupării CNNT Juniors Craiova. Meciul se anunţă a fi unul foarte disputat, formaţia gazdă având ceva indisponibilităţi.

„Chiar dacă am câştigat în tur la Craiova cu 3-1, totuşi am avut în faţă o echipă tânără, cu patru juniori de lot naţional. Mâine va fi şi mai greu pentru că este foarte posibil să nu putem conta pe câţiva dintre jucătorii de bază.

Sper ca plusul de experienţă al formaţiei noastre să poată stăvili elanul tinerilor olteni, jucători de mare perspectivă” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI