Fotbal

Interes deosebit pentru Cupa „1 Decembrie”

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava şi Liceul cu Program Sportiv Suceava au organizat, la finele săptămânii trecute, Cupa „1 Decembrie” la fotbal, o competiţie rezervată copiilor născuţi în anul 2009 sau mai mici. La această competiţie desfăşurată în sala LPS din Suceava au fost prezente şase echipe, trei din Suceava, echipa gazdă LPS, pregătită de Claudiu Sevaciuc, Foresta Suceava, antrenor Ciprian Hreamătă şi Luceafărul Bucovina din Suceava, antrenor Mihai Ciubotaru, dar şi trei din municipiul Botoşani, FC Profy, ACS Artys şi ACS Juniorul.

Cele şase echipe au fost împărţite în două grupe, iar mai apoi semifinalele s-au jucat în cruce. Una dintre finaliste a fost echipa LPS Suceava, care în grupe a reuşit să treacă de Profy FC Botoşani cu 2-1 şi de ACS Artys Botoşani cu 3-2, iar în semifinală a trecut de Foresta Fălticeni cu scorul de 5-2. Juniorul Botoşani a fost cea de-a doua finalistă, după 4-0 cu Luceafărul, 5-2 cu Foresta şi 4-0 în semifinale, cu Artys Botoşani. Juniorul Botoşani a câştigat şi finala mare cu scorul de 3-1, în timp ce locul III le-a revenit celor de la Artys Botoşani.

La finalul competiţiei, organizatorii au acordat şi premii individuale, Yanis Anton şi Sebastian Boambă, de la LPS Suceava, fiind desemnaţi golgheterii competiţiei, deoarece au avut acelaşi număr de goluri, cel mai bun portar a fost Cosmin Irimia, de la ACS Juniorul Botoşani, iar Claudiu Răileanu, de la Artys Botoşani, a fost desemnat jucătorul turneului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: