Judeţul Suceava va prelua conducerea rotativă a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord-Est

Şedinţa Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord-Est se va desfăşura în data de 19 decembrie la Suceava, iar în cadrul acestei şedinţe urmează ca judeţul Suceava să preia conducerea rotativă a CDRNE.

„Cu această ocazie vom discuta proiectele de dezvoltare pe Regiunea Nord­Est, precum şi stadiul absorbţiei fondurilor europene” a declarat preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur. El a spus că va propune accelerarea programului pe cadastru, desfăşurat prin Ministerul Dezvoltării Regionale.

„Pregătim solicitarea relocării de fonduri de pe axele de finanţare unde nu s­au cheltuit toţi banii, pe axele care au nevoi mai mari” a mai declarat Gheorghe Flutur.

Consiliul pentru Dezvoltare Regională Nord-Est este un organism regional deliberativ, fără personalitate juridică, ce este constituit şi funcţionează pe principii parteneriale la nivelul Regiunii de Dezvoltare Nord-Est în scopul coordonării activităţilor de elaborare şi monitorizare ce decurg din politicile de dezvoltare regională.

Consiliul pentru Dezvoltare Regională este alcătuit din preşedinţii consiliilor judeţene ale regiunii de dezvoltare şi câte un reprezentant al consiliilor locale municipale, orăşeneşti şi comunale din fiecare judeţ al regiunii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: