Buletinele de vot pentru alegerile parlamentare vor fi distribuite vineri şi sâmbătă

Buletinele de vot pentru alegerile parlamentare vor fi distribuite vineri şi sâmbătă celor 555 de secţii de votare din judeţul Suceava, a anunţat, ieri, Prefectura Suceava, menţionând că luni şi marţi sunt organizate şedinţe de instruire a primarilor, secretarilor şi a preşedinţilor birourilor electorale ale secţiilor de votare, cu privire la realizarea sarcinilor ce le revin în organizarea şi desfăşurarea în bune condiţii a alegerilor parlamentare din anul 2016.

Astfel, ieri dimineaţă, la sediul Casei de Cultură Suceava, au fost convocaţi reprezentanţii localităţilor din jurul municipiului Suceava, iar de la ora 14 cei din jurul municipiului Fălticeni. Urmează ca în cursul zilei de astăzi să aibă loc şedinţele în Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc.

În datele de 9 şi 10 decembrie va avea loc distribuirea buletinelor de vot şi a celorlalte materiale necesare votării pentru cele 555 secţii de votare organizate la nivel judeţean.

Instituţia Prefectului – judeţul Suceava a achiziţionat toate materialele necesare procesului electoral şi, totodată, a pus la dispoziţia primarilor, în baza solicitării acestora, materiale necesare dotării secţiilor de votare. S­au dispus măsuri suplimentare de monitorizare a asigurării alimentării cu energie electrică a secţiilor de votare şi măsuri de asigurare a ordinii şi liniştii publice, atât pentru zilele premergătoare zilei votului, cât şi pentru data de 11 decembrie 2016, se arată într-un comunicat.

După încheierea proceselor-verbale de numărare a voturilor, preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare se vor deplasa către Biroul Electoral Judeţean nr.35 Suceava, conform programării, fluxul de acces fiind asigurat de personalul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: