Fălticeni

Ziua Naţională a României

La Fălticeni, Ziua Naţională a României a fost marcată prin depuneri de coroane de flori la Monumentul închinat eroilor din Războiului de Independenţă şi din cele două războaie mondiale, situat în Piaţa „Nada Florilor”.

Activitatea desfăşurată în Piaţa “Nada Florilor” a fost organizată de Primăria Municipiului Fălticeni în parteneriat cu Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni şi Detaşamentul de Pompieri Fălticeni. După slujba de pomenire şi cinstire a memoriei eroilor care s-au jertfit pentru ţară şi pentru înfăptuirea Unirii de la 1 Decembrie 1918, oficiată de preotul militar Cătălin Simion, au fost depuse coroane de flori din partea Primăriei Municipiului Fălticeni, Instituţiei Prefectului judeţului Suceava, Asociaţiei Veteranilor de Război – Filiala Fălticeni, Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere, Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava, Detaşamentului pentru Situaţii de Urgenţă Fălticeni, Poliţiei Municipiului Fălticeni, Poliţiei Locale Fălticeni, partidelor politice: Partidul Social Democrat, Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor, Partidul Naţional Liberal, Partidul România Unită, Partidul Mişcarea Populară.

Printre cei prezenţi la ceremonialul organizat la Fălticeni s-au numărat primarul Cătălin Coman, reprezentanţi ai Prefecturii Suceava, deputatul Ioan Stan, directori de instituţii deconcentrate locale şi judeţene, ofiţeri din comanda instituţiilor militare, aleşi locali, lideri politici locali şi judeţeni, ofiţeri şi subofiţeri pensionari şi numeroşi localnici.

Toţi cei prezenţi la marea sărbătoare a Unirii de la 1 Decembrie, au primit din partea Primăriei Fălticeni steguleţe tricolore.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: