Preşedintele CCI Suceava Nicolae Troaşe către ministrul finanţelor:

„Agentul economic e văzut ca un infractor. Noi susţinem bugetul de stat şi trebuie să fim respectaţi ca atare”

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, Nicolae Troaşe, prezent la întâlnirea ministrului de finanţe Anca Dragu cu mediul de afaceri sucevean, a reproşat că agentul economic este văzut ca un infractor.

El a făcut această afirmaţie după ce ministrul finanţelor a spus că mediul de afaceri este cel care contează într-o ţară, explicând că firmele mici sunt cele care intră în profunzimea societăţii, iar companiile mari au rolul de a rezista în criză şi să devină o ancoră pentru companiile mici.

„Statul nu există fără mediul privat”, a spus Dragu, care a arătat că în mandatul său s-a concentrat pe schimbarea paradigmei dintre stat şi mediul privat, mai ales că s-au adunat foarte multe lucruri din anii precedenţi.

Preşedintele CCI Suceava, Nicolae Troaşe, a declarat că nu este prima dată când reprezentanţii ANAF anunţă luarea unor măsuri pentru îmbunătăţirea acivităţii, adăugând că „probabil că există o anumită abordare la Bucureşti care ajunge foarte greu în teritoriu”.

Troaşe a subliniat că acest lucru se întâmplă şi pentru că cei care nu aplică procedurile primite de la nivel central nu sunt sancţionaţi.

El a subliniat că în relaţiile pe care reprezentanţii ANAF le au cu toţi contribuabilii, aceştia din urmă nu trebuie să fie priviţi ca nişte infractori.

„Agentul economic e văzut ca un infractor. Nu este aşa. Noi susţinem bugetul de stat şi trebuie să fim văzuţi şi respectaţi ca atare”, a conchis Nicolae Troaşe.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: