Într-o pădure din localitatea Ciprian Porumbescu

Bărbat împuşcat în picior în timpul unei vânători de mistreţi

Un vânător din Suceava a ajuns la spital cu o rană în picior, provocată de un alt trăgător, cu care era la vânătoare de mistreţi.

Poliţiştii făceau ieri cercetări pentru stabilirea exactă a conjuncturii în care s-a produs incidental, a legalităţii prezenţei acelor persoane în pădure şi a mai multor aspecte.

Din primele cercetări se pare că persoana rănită, un bărbat de 62 de ani, din Voroneţ, se afla în stand la pândă când a căzut victimă nevinovată neatenţiei unui coleg cu aceeaşi pasiune. Aflat tot în stand, în apropiere, a pus repede mâna pe puşcă pentru că zărise un porc mistreţ, moment în care arma s-a descărcat accidental în piciorul bărbatului de 62 de ani.

Accidentul de vânătoare s-a petrecut în jurul orei 13.40, într-o pădure din zona localităţii Ciprian Porumbescu. Rănitul a fost preluat, conştient, cu o plagă sub genunchiul stâng de către un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava şi transportat la Spitalul de Urgenţă Suceava, unde a primit îngrijiri medicale.

Ulterior el a fost transferat la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi, tot cu o ambulanţă SAJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: