GPN „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”

Expoziţie de toamnă cu decorare de dovleci

Preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” au organizat în perioada 14-18 noiembrie un concurs intitulat „Frumuseţile Toamnei”, prilej cu care fiecare copil a avut de decorat câte un dovleac împreună cu părinţii săi talentaţi, devotaţi şi implicaţi în actul didactic săvârşit în grădiniţa noastră.

Totodată a fost organizată şi o expoziţie cu lucrări de toamnă realizate de copii în această perioadă. Lucrările inedite realizare în cadrul concursului de decorare a dovlecilor au dovedit deosebita implicare atât a copiilor, cât şi a părinţilor, fiecare având un aport considerabil. Decorarea dovlecilor şi personalizarea acestora în diferite moduri au dovedit din nou talentul şi imaginaţia lor.

La finalul expoziţiei toţi copiii au primit câte o diplomă ca recompensă pentru efortul depus.

Grădiniţa noastră nu promovează sărbătoarea de Hallowen, dar păstrează un deosebit respect pentru roadele pământului, pentru munca depusă în desăvârşirea artei frumosului şi în fiecare toamnă organizează evenimente ce marchează acest frumos şi bogat anotimp. (C.P.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI