Pentru că are proiecte „ambiţioase şi utile” pentru SJU şi pacienţi

Vasile Rîmbu candidează pentru al treilea mandat

Managerul Spitalului Judeţean Suceava, ec. Vasile Rîmbu, a declarat, ieri, că are proiecte ambiţioase şi utile pentru spital şi pacienţi, în perioada următoare, astfel că nu respinge ideea de a candida pentru al treilea mandat la conducerea SJU. El a menţionat, în primul rând, extinderea Ambulatoriului Integrat de Specialitate, care a devenit total neîncăpător, precum şi mărirea spaţiilor pentru internările de zi. Ec. Rîmbu a explicat că extinderea ambulatoriului este un proiect de amploare, care va putea fi definitivat şi inaugurat abia în 2018, odată cu aniversarea celor 100 de ani de la Unirea României cu Bucovina. Noua clădire a ambulatoriului va fi ridicată în zona din spatele SJU şi va avea spaţii mult mai generoase pentru cabinetele de consultaţie, sălile de aşteptare, dar şi pentru cele ce ţin de domeniul administrativ. De asemenea, noul ambulatoriu va avea şi „dotări pe măsură” a precizat Vasile Rîmbu.

Un alt proiect al managerului Rîmbu este modernizarea şi extinderea Secţiei Cardiologie, preconizat pentru 2017, pentru care a fost lansată procedura de achiziţie a studiului de fezabilitate. Rîmbu a mai spus că speră ca lucrările la construcţia viitorului centru de radioterapie să înceapă cât mai curând, fiind aşteptată aprobarea autorizaţiei de construcţie.

Înfiinţarea şi dotarea unui centru de instruire şi perfecţionare a cadrelor medicale din SJU, în colaborare cu Ordinal Asistenţilor Medicali, cu şcolile sanitare postliceale existente în judeţul Suceava şi cu Departamentul de Sănătate şi Dezvoltare Umană de la Universitatea „Ştefan cel Mare” este un alt proiect al conducerii SJU.

Concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Judeţean Suceava se va desfăşura în perioada 13-15 decembrie a.c., la sediul SJU, iar dosarele pentru concurs trebuie depuse până la data de 5 decembrie a.c.

Vasile Rîmbu conduce spitalul sucevean din noiembrie 2008.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: