Brad Pitt, achitat de acuzaţia de agresiune asupra unuia dintre copiii săi

brad-pitt-news-2015Actorul Brad Pitt a fost achitat de acuzaţia de agresiune în cadrul investigaţiei privind comportamentul agresiv faţă de unul dintre copiii săi, informează Reuters.  Pitt, în vârstă de 52 de ani, a fost cooperant în cadrul investigaţiei conduse de Departamentul pentru copii şi servicii familiale (DCFS) din Los Angeles. Ancheta a fost deschisă după un presupus incident produs în avionul privat al familiei în luna septembrie, când actorul ar fi depăşit limita, verbal şi fizic, faţă de fiul său Maddox, în vârstă de 15 ani.  Departamentul nu ar fi constatat nici o încălcare a legii din partea lui Pitt, potrivit unei surse care a furnizat informaţia Reuters, în condiţiile păstrării anonimatului.

După mai bine de zece ani împreună şi doi ani de căsnicie, Angelina Jolie, în vârstă de 41 de ani, a cerut la 19 septembrie divorţul de Pitt şi a solicitat custodia celor şase copii: trei adoptaţi – Maddox (Cambodgia), Pax (Vietnam) şi Zahara (Etiopia) – şi trei biologici – Shiloh şi gemenii Knox şi Vivienne. În acest demers, Jolie a invocat diferende ireconciliabile dintre cei doi.  Cuplul obţinuse un acord temporar privind custodia copiilor în baza căruia actorul american îşi putea vizita copiii pe durata investigaţiei. Rezultatele finale ale anchetei ar fi putut influenţa acordarea custodiei de către judecător.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: