Dacian Cioloş

Analizăm impactul măsurii privind transportul gratuit pentru studenţi în ziua votului

Premierul Dacian Cioloş a declarat ieri, la Timişoara, că a cerut ministerelor să analizeze impactul măsurii privind acordarea de gratuitate pe mijloacele de transport în comun pentru studenţii care merg în localităţile de domiciliu să voteze la alegerile parlamentare. „Ne gândim la toate măsurile prin care putem stimula şi încuraja prezenţa la vot, inclusiv sau mai ales a tinerilor. Este vorba despre studenţi, care conform legii trebuie să voteze doar în circumscripţiile în care îşi au domiciliul şi le-am cerut deja ministerelor respective să analizeze impactul unor astfel de măsuri. Să vedem ce putem face’”, a afirmat Dacian Cioloş într-o conferinţă de presă.

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, candidata pentru Senat, a propus vineri, la Timişoara, ca 12 decembrie să fie zi liberă pentru studenţi pentru ca aceştia să poată ajunge în localităţile de domiciliu să voteze. De asemenea, liderul PNL a afirmat că Guvernul ar trebui să acorde gratuitate pe mijloacele de transport în acea perioadă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: