Concursul pentru ocuparea funcţiilor de medic-şef în secţiile SJU Suceava va fi organizat în decembrie

vasile-rambu> În această perioadă are loc înscrierea candidaţilor

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, Vasile Rîmbu, a declarat că examenul pentru ocuparea funcţiilor de medic-şef, farmacist-şef şi de coordonatori ai unor laboratoare şi compartimente din cadrul spitalului se va desfăşura în cursul lunii decembrie. El a spus că anunţul privind organizarea concursului a fost deja publicat, iar în termen de 15 zile de la apariţia acestuia este prevăzută depunerea dosarelor de către candidaţii pentru funcţiile vacante.

Rîmbu a precizat că urmează să fie luată o decizie privind componenţa comisiei de concurs şi data desfăşurării concursului. El a mai spus că acest concurs va fi organizat în decembrie, astfel încât la începutul lunii ianuarie candidaţii care au promovat examenul să aibă semnate contractele de administrare cu managerul spitalului.

Rîmbu a menţionat că posturile vacante de medici-şefi de secţie sunt în 21 de secţii şi în laboratoarele de imagistică medicală şi de anatomie patologică, precum şi la farmacia spitalului.

Managerul SJU Suceava a arătat că postul de medic-şef de secţie de la Secţia de Cardiologie a fost ocupat deja prin concurs, în prima jumătate a acestui an, de medicul Titel Cojocaru, iar cel de la Secţia de Psihiatrie, de medicul Irina Bălăuţă, durata contractului de administrare fiind de 3 ani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: