Liberalii suceveni, prezenţi cu numeroase pancarte la mitingul PNL din Bucureşti

 Liberalii suceveni au participat, duminică după-amiază, la mitingul PNL organizat în Bucureşti, fiind foarte vizibili prin numeroasele pancarte pe care le afişau.

O parte dintre candidaţii PNL Suceava pentru alegerile parlamentare, cum ar fi Dan Cadariu sau Bogdan Gheorghiu, au fost văzuţi pe scena acestui miting, în timp ce deputatul Ioan Bălan şi preşedintele organizaţiei municipale Suceava, Ion Lungu, se aflau în mulţime alături de primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură.

La mitingul de lansare a candidaţilor PNL la alegerile parlamentare a fost prezent şi premierul Dacian Cioloş, care a spus că îşi doreşte un Parlament în care „absolut toţi” parlamentarii să lucreze pentru oameni.

În discursul pe care l­a susţinut în faţa liberalilor, Cioloş a spus că a venit pentru că PNL susţine programul său.

„Sper, îmi doresc să avem în sfârşit un Parlament în care toţi parlamentarii să lucreze pentru oameni. Absolut toţi” a spus premierul. „Aş încheia spunând că unii oameni spuneau «Vrem România înapoi». Eu cred că, mai mult ca oricând, având România noastră – şi nu trebuie să o cerem cuiva – asumându-ne România noastră, e bine să vrem «o Românie înainte»” a declarat Dacian Cioloş.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: