După-amiază francofonă cu elevi de la Şcoala „Miron Costin”

La după-amiaza francofonă de miercuri, de la ora 17, Biroul Francez de la Casa Prieteniei va fi gazda unui grup de elevi de la Şcoala Gimnazială Nr. 11 „Miron Costin” din Suceava, coordonaţi de prof. Cosmina Pelin şi Adriana Caliniuc, reuniţi sub genericul „Mon univers francophone”.

„Programul pregătit de elevii francofoni şi francofili va include activităţi ludice, muzicale, dar şi creative prin realizarea unor desene tematice. Totodată, întâlnirea va cuprinde şi o sesiune de întrebări şi discuţii libere cu domnul Benoît Gustot, lector de franceză la Suceava” au precizat organizatorii. Intrarea este liberă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI