Caravana Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor din Iaşi vine în judeţul Suceava

Caravana FEAA a Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, va fi prezentă şi în acest an în perioada 14-25 noiembrie în 24 oraşe din Moldova. Potrivit unui comunicat al facultăţii ieşene studenţi însoţiţi de cadrele didactice vor informa într-un mod interactiv elevii din clasele a XI-a şi a XII-a asupra sistemului de admitere în cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, specializările pentru care pot opta, oportunităţile de voluntariat din cadrul campusului, posibilităţi de angajare.

În Suceava, Caravana FEAA va ajunge în perioada 14-25 noiembrie la Colegiul Naţional „Dragoş Vodă”, Colegiul Naţional „Nicu Gane”, Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”, Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi”, Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”, Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, Colegiul Naţional „Petru Rareş”, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” şi Liceul Teoretic „Ion Luca”. Mai multe detalii, la adresa web Facebook.com/FEAA.Iasi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: