Au spart un magazin, iar apoi au ajuns în şanţ

Poliţia Oraşului Liteni a fost sesizată de un tânăr de 26 de ani, din localitate, că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, persoane necunoscute au sustras din magazinul pe care îl administrează bunuri în valoare de aproximativ 800 lei. Odată solicitaţi în ajutor, oamenii legii au demarat cercetările, iar „în timpul activităţilor de investigaţie au fost informaţi că între localităţile Vorona şi Tudora, judeţul Botoşani, în şanţul de pe marginea DJ 208I, se află răsturnat un autovehicul în care se află bunuri de genul celor sustrase”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava. Ulterior avea să se stabilească faptul că bunurile din maşina respectivă sunt chiar cele furate şi recunoscute de proprietar. Odată găsit şi deţinătorul maşinii, au început să curgă întrebările, iar acesta a recunoscut că în noaptea cu pricina a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier, fără a deţine permis de conducere.

Vineri, după lăsarea întunericului, stăpânul maşinii s-a deplasat pe raza satului Vercicani, oraşul Liteni, împreună cu alţi trei tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 21 de ani, toţi din comuna Tudora. În jurul orei 2, s-au decis să dea spargerea şi pătruns în magazinul vizat, de unde au sustras băuturi alcoolice, produse alimentare, ţigări, dulciuri şi cafea. După reuşită, hoţii au început să se cinstească din pradă, iar „în jurul orei 8, tinerii au plecat spre domiciliile lor din comuna Tudora, în stare de ebrietate; la intrarea în localitate, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat într-un şanţ unde au abandonat autoturismul”. După răspunsurile primite de la proprietarul maşinii, ulterior au fost identificaţi şi ceilalţi participanţi la comiterea faptei, care au recunoscut şi ei că au participat la comiterea furtului. Dosarul penal întocmit cu privire la infracţiunile comise la regimul rutier au fost preluate de poliţiştii botoşăneni, că acolo s-a răsturnat maşina, iar cel legat de „furt calificat” a intrat în atribuţiile oamenilor legii suceveni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: