Ionuţ Creţuleac va fi învestit, luni, în funcţia de subprefect

 Prefectura Suceava a anunţat, vineri, că Ionuţ Creţuleac va fi învestit luni în funcţia de subprefect, în locul lui Atanasă Nistor.

Potrivit anunţului Prefecturii Suceava, ceremonia de învestire a lui Creţuleac se va desfăşura începând cu ora 10, în sala „Bucovina” din incinta Palatului Administrativ.

Săptămâna trecută, Guvernul a decis înlocuirea subprefectului Atanasă Nistor.

În locul lui, Guvernul a decis numirea în funcţie a lui Radu Ionuţ Creţuleac.

Ionuţ Creţuleac a mai fost subprefect al judeţului Suceava în guvernul Emil Boc.

Atanasă Nistor a preluat funcţia de subprefect al judeţului în martie 2014, fiind numit în locul lui Constantin Harasim.

În martie 2015, Constantin Harasim preia din nou funcţia de subprefect în locul lui Atanasă Nistor, însă doar pentru o săptămână, fiind numit prefect de Suceava în locul lui Florin Sinescu, iar Nistor repus în funcţia de subprefect.05

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: