PSD Suceava:

Anunţul lui Flutur că se va suplimenta cantitatea de lemn de foc este demagogic şi fără fundament, pentru că trebuie modificată o hotărâre de guvern

PSD Suceava consideră „profund demagogică şi lipsită de fundament şi finalitate legală” afirmaţia preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, privind suplimentarea cantităţii de lemn de foc pusă spre vânzare către populaţie de Direcţia Silvică.

„Acest neadevăr se înscrie în lungul şir de promisiuni neîmplinite ale preşedintelui Gheorghe Flutur, precum cea în care termina şoseaua de centură a Sucevei în trei luni sau cea în care promitea până în 2020 cel puţin două autostrăzi (nord-sud, est-vest) care să tranziteze judeţul, cea în care promitea minerilor de la Crucea că mina nu se va închide sau cea în care promitea fermierilor suceveni că îşi vor primi subvenţiile în luna iulie” se arată într-un comunicat al PSD Suceava semnat de vicepreşedintele organizaţiei judeţene, Alexandru Rădulescu.

Social-democraţii suceveni menţionează că respectiva cantitate de lemn de foc sau pentru construcţii pe care Direcţia Silvică o poate vinde populaţiei este stipulată exact în HG 617 din 31.08.2016.

„Într-adevăr, această cantitate este insuficientă necesităţilor locuitorilor judeţului Suceava, dar singura cale de suplimentare a acestei cantităţi de lemn este modificarea HG. Acest lucru a fost sugerat de consilierii judeţeni PSD care, în şedinţa de CJ din 31.10.2016, au solicitat Instituţiei Prefectului Sucevei să facă demersurile necesare în acest sens pe lângă Guvernul României. Dacă această problemă nu îşi va găsi rezolvarea dorită (fie din cauza neimplicării Instituţiei Prefectului, fie din cauza incapacităţii guvernului actual) viitorii parlamentari PSD din Suceava vor face o prioritate din modificarea Regulamentului de valorificare a masei lemnoase din fondul forestier proprietate publică” se menţionează în comunicatul PSD Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: