Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi”

În sala Casei de Cultură a municipiului Rădăuţi s-a desfăşurat joi, 27 octombrie a.c., începând cu ora 17, Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi”. Sub denumirea de „Red Carpet”, ediţia din acest an a adus sub lumina reflectoarelor tineri care şi-au pus în joc talentul şi imaginaţia, reuşind să ofere asistenţei un spectacol de neuitat. Angajaţi în competiţia pentru titlul de Miss şi Mister Boboc, cei 16 elevi din clasele a IX-a au interpretat în mod inspirat rolurile unor personaje celebre din lumea showbiz-ului. Astfel, în faţa publicului şi-au făcut apariţia, cu emoţiile specifice evenimentului, Sebastian Irinciuc (Stan) şi Dariana Evuleţ (Sia), Matei Grigorciuc (Charlie Chaplin) şi Andreia Leizeriuc (Martha Graham), Rareş Mosiuc (Bran) şi Melania Gheţău (Avril Lavigne), Răzvan Pamfiloiu (Bruno Mars) şi Sînziana-Veronica Mirăuţă (Beyonce), Luca Apetri (Smiley) şi Bianca Ciornobrevei (Andra), Bogdan Fomin (Kurt Cobain) şi Andreea Chişciuc (Lana Del Ray), Cosmin Ailenei (Ed Sheeran) şi Andreea Isabela Haiura (Shakira), Cezar Vlonga (Carla’s Dreams) şi Claudia Ianiţchi (Antonia). Prin interpretări muzicale antrenante sau, dimpotrivă, pătrunse de sensibilitate, prin prestaţii coregrafice, numere de dans modern, momente de stand up comedy pline de amuzament, elevii care au format cele opt perechi s-au străduit să-i convingă pe membrii din juriu şi totodată pe colegii din public cu privire la valoarea virtuozităţii lor artistice.

Spectacolul a debutat cu un moment al organizatorilor, o secvenţă filmată avându-i ca protagonişti pe Alexandru Balan, alias Joker, şi pe boboci. Dansul de excepţie al organizatorilor din clasele a XII-a – pe acordurile electrizante ale melodiei „The Greatest”, interpretată de Sia – a făcut ca publicul să izbucnească în aplauze prelungite şi ovaţii. Au urmat patru ore de ingeniozitate artistică, în care momentele de dans şi coregrafie s-au împletit cu probele de forţă şi demonstraţiile de arte marţiale, interpretările unor piese muzicale celebre au lăsat loc secvenţelor de umor şi probelor-surpriză pregătite de organizatori. La finalul manifestării, înainte de anunţarea câştigătorilor, pe scenă au urcat membrii trupei Bosquito care au ridicat publicul în picioare cu ajutorul pieselor consacrate din repertoriul propriu: „Femeia”, „Două mâini”, „Aşa că beau”, „Omul perete” ş.a. După momente de deliberare deloc facile, juraţii au decis câştigătorii ediţiei din acest an: eleva Melania Gheţău, din clasa a IX-a C a dobândit titlul de Miss Boboc, iar Cezar Vlonga, din clasa a IX-a F a devenit Mister Boboc. La capătul aplauzelor prelungite ale publicului, eleva Claudia Ianiţchi, din clasa a IX-a G a fost declarată Miss Popularitate 2016, iar titlul de Mister Popularitate i-a revenit elevului Rareş Moisiuc, din clasa a IX-a E.

Se cuvin adresate felicitări coordonatorului principal al evenimentului, dna prof. Angelica Popovici, şi echipei de organizatori dedicaţi pe care a coordonat-o.

„Am muncit alături de un grup de tineri ambiţioşi, talentaţi şi înzestraţi cu iniţiativă, tineri care au înţeles că succesul evenimentului presupune asumarea responsabilă a rolurilor în echipă şi îndeplinirea sarcinilor, care au conştientizat că detaliile sunt piese esenţiale din scenariul unui spectacol de calitate. Le mulţumesc pentru efortul pe care l-au depus pentru pregătirea fiecărui moment. Mulţumesc totodată colegilor profesori şi diriginţi pentru susţinerea şi implicarea domniilor lor pe durata pregătirilor pentru spectacol” a spus prof. Angelica Popovici.

La finalul acestei evocări se impune să adresăm mulţumiri calde sponsorilor pentru contribuţia generoasă, partenerilor media, pentru ajutorul valoros, totodată conducerii Casei de Cultură, pentru punerea la dispoziţie a spaţiului de spectacol. Nu în ultimul rând, aprecierea noastră se îndreaptă către toţi cei care au contribuit la reuşita unui spectacol memorabil. (Prof. FLORIN GEORGE POPOVICI)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: