De ce nu şi doamnele?

 > O femeie de 27 de ani a fost prinsă conducând fără permis o maşină cu numere expirate

 Miercuri, pe la ora 17.45, un echipaj rutier al Poliţiei Vatra Dornei a oprit pentru control, pe DJ 174D, pe raza comunei Dorna Candrenilor, un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu. Acesta era condus de o femeie de 27 de ani, din localitate, despre care oamenii legii au aflat imediat că nu are permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Verificând şi situaţia autoturismului, poliţiştii au constatat că numerele de înmatriculare expiraseră în luna aprilie a.c.

Ca urmare, femeia s-a trezit cu dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”. 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI