După ce un autotren care mergea spre Italia s-a răsturnat

Circa 15 tone de porumb boabe împrăştiate în Pasul Mestecăniş

Circulaţia rutieră în zona Pasului Mestecăniş a fost restricţionată pe un singur fir după ce un tir încărcat cu porumb boabe s­a răsturnat, iar o parte din încărcătură s­a împrăştiat pe carosabil.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată, autotrenul era încărcat cu 25 de tone de porumb boabe din Brăila şi mergea spre Italia, iar în Pasul Mestecăniş s­a răsturnat. Astfel, aproximativ 15 tone din încărcătură s­au împrăştiat pe carosabil.

Găleată a precizat că echipe ale ISU Suceava împreună cu cele ale serviciilor de voluntari pentru situaţii de urgenţă au intervenit în zonă pentru degajarea porumbului de pe carosabil şi pentru repunerea camionului pe şosea.

El a spus că şoferul tirului, în vârstă de 46 de ani, care a suferit o rană uşoară, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că, potrivit primelor informaţii, camionul respectiv ar fi derapat într-o curbă, apoi s­a răsturnat. Epureanu a precizat că, ulterior accidentului, circulaţia rutieră în zona Pasului Mestecăniş s-a desfăşurat restricţionat pe un singur fir şi că se avea în vedere blocarea, pentru o perioadă scurtă, pentru intervenţia de repunere a tirului pe carosabil.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI