Pe scena USV

Concert de flaut şi pian cu „Trio a piacere”

Sala Auditorium „Joseph Schmidt” din incinta Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava va găzdui joi, 3 noiembrie a.c., de la ora 19, un concert susţinut de grupul „Trio a piacere”, alcătuit din Călin Fărcăşel (flaut), Irina Laura Suceveanu (flaut) şi Andrei Enoiu (pian), informează, într-un comunicat de presă, gazdele evenimentului. Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Studenţilor din USV.

Preţul unui bilet este de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru elevi şi studenţi. Pentru mai multe informaţii puteţi contacta pagina de Facebook – Casa de Cultură a Studenţilor Suceava sau apela numărul de telefon 0752/092.606.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI