Primarul Ion Lungu:

Obligaţia celor de la Asociaţia „Foresta” este să facă achiziţia pentru închirierea nocturnei

> Ar trebui licitaţie sau măcar selecţie de oferte

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, ieri, că problema închirierii instalaţiei de iluminat nocturn pentru meciul Foresta – FCSB aparţine Asociaţiei de fotbal „Foresta”.

Lungu a spus într-o conferinţă de presă că Primăria Suceava este doar partener, nefiind implicată în niciun fel în închirierea instalaţiei nocturne.

„E treaba clubului ce fac cu nocturna”, a spus Lungu.

El a arătat că potrivit contractului de asociere este obligaţia celor de la clubul „Foresta” să facă achiziţia şi să închirieze nocturna.

Întrebat dacă, fiind vorba despre bani publici, nu ar trebui să se facă achiziţia prin licitaţie, Ion Lungu a spus că ar trebui făcută o licitaţie sau măcar o selecţie de oferte.

Consiliul Local Suceava a votat, săptămâna trecută, alocarea sumei de 225.000 de lei pentru Asociaţia Foresta în vederea închirierii unei instalaţii de iluminat nocturn la meciul contând pentru şaisprezecimile Cupei României la fotbal între Foresta şi FC Steaua Bucureşti care se va desfăşura în 27 octombrie, de la ora 21.30, pe stadionul „Areni”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI