Pentru că nu au primit un răspuns referitor la plata dobânzilor la salariile din 2008 – 2011

Sindicatele FSLI din 11 judeţe vor picheta sediul Ministerului Educaţiei

> Între acestea se numără şi judeţul Suceava

 Sindicatele din Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) din 11 judeţe, printre care şi Suceava, au decis să picheteze joi sediul Ministerului Educaţiei, întrucât nu a fost rezolvată plata dobânzilor aferente salariilor din perioada 2008 – 2011.

Preşedintele Alianţei Sindicatelor din Învăţământ Suceava (ASIS), Giani Leonte, a informat că o delegaţie a FSLI s-a întâlnit cu ministrul Educaţiei la data de 29 septembrie, pentru a discuta situaţia punerii în executare a hotărârilor judecătoreşti definitive cu privire la plata dobânzilor aferente drepturilor salariale respective. În urma discuţiilor, ministrul promisese că va discuta problema cu primul ministru şi ministrul de Finanţe, însă sindicaliştii nu au primit niciun răspuns până în prezent. Ca atare, sindicatele afiliate la FSLI din judeţele Suceava, Iaşi, Bacău, Vaslui, Buzău, Vrancea, Dâmboviţa, Mehedinţi, Gorj, Călăraşi, Argeş au hotărât pichetarea sediului MENCŞ la data de 18 octombrie, între orele 11 şi 14. Vor participa 100 de membri de sindicat din cele 11 judeţe. Judeţul Suceava va fi reprezentat de opt sindicalişti, între care preşedintele ASIS, Giani Leonte.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI