Seară de poezie Alecart

Prima seară de poezie Alecart din noul an şcolar se va desfăşura astăzi, cu începere de la ora 16, în aula Colegiului Naţional „Petru Rareş” din Suceava, ne-a informat prof. Gheorghe Cîrstian, moderatorul întâlnirii. Va citi Andreea Petrovici, dar invitat special al serii va fi, în versuri şi muzică, Bob Dylan.

Serile de poezie Alecart se vor desfăşura în mod curent joia, cu începere de la ora 18, în aula colegiului sucevean. Prima seară face însă excepţie de la regulă, ni s-a explicat, întrucât joi este programat Balul Bobocilor de la „Petru Rareş”. Unde, ni se spune, „Va fi poezie pe pâine. Va fi şi pâine. Legenda continuă…”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: