Ploile provoacă îngrijorare

Prefectura Suceava activează centrul judeţean de intervenţie

Prefectura Suceava a anunţat activarea Centrului judeţean pentru intervenţii în cazul emiterii avertizării cod portocaliu de ploi.

ploaie-trafic-inundatieAstfel, în urma avertizării meteorologice de cod portocaliu de ploi primită de la Administraţia Naţională de Meteorologie, pentru intervalul 11 octombrie, ora 18 – 12 octombrie, ora 20, la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava s-a activat ieri după-amiază Centrul judeţean de conducere şi coordonare a intervenţiei, compus din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi ai Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava, a anunţat Prefectura Suceava într-un comunicat.

Sursa citată arată că se vor executa prin sondaj verificări la sediul celor 114 unităţi administrativ-teritoriale din judeţ pentru asigurarea permanenţei la primării cu personal instruit pe întreaga perioadă codului portocaliu.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a avut o şedinţă, în data de 30 septembrie, în care s­-au dezbătut aspectele referitoare la stadiul pregătirilor pentru sezonul de iarnă 2016­-2017, se arată în comunicat.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI