De Ziua Educaţiei, la Bălcăuţi

De Ziua Educaţiei, 5 octombrie, elevii clasei a V-a de la Şcoala Gimnazială Bălcăuţi au sunat clopoţelul şi i-au adunat pe toţi dascălii în sala de clasă pentru o oră specială. Ei au pregătit cu dragoste şi recunoştinţă un moment artistic pentru a da un aer de sărbătoare acestei zile speciale.

Activitatea a debutat cu o scurtă prezentare a istoricului şi semnificaţiei acestei zile. A urmat apoi un gând de pioasă amintire pentru dascălii cu care „timpul n-a mai avut răbdare”. S-au recitat versuri şi s-a realizat un „Copac al Recunoştinţei” înveşmântat cu citate-frunze despre educaţie. La final, elevii au oferit profesorilor bucheţele de dumitriţe.

În 2016, îndemnul UNESCO pentru societate este „Să-i preţuim pe profesori şi să le îmbunătăţim statutul!”. Să sperăm că nu va rămâne doar un îndemn. (LĂCRĂMIOARA GRIGORCIUC)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI