Amplă acţiune pe drumurile judeţului

Trei zile de controale în stradă şi un număr impresionant de amenzi

> Valoarea totală a sancţiunilor este de aproape 500.000 de lei > În sprijinul poliţiştilor suceveni au venit colegi din alte patru judeţe

 Este bine cunoscut faptul că viteza excesivă este una dintre cauzele principale care duc la producerea de evenimente rutiere grave. Tocmai de aceea, pe parcursul săptămânii trecute, preţ de trei zile, poliţiştii suceveni au ieşit în stradă cu efective sporite, organizând o amplă acţiune de prevenire a accidentelor de circulaţie produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză. În ajutorul lor au fost aduşi şi colegi din nu mai puţin de alte patru judeţe – angajaţi ai serviciilor rutiere Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Neamţ şi Iaşi. Practic, aproape nimic nu s-a deplasat pe drumurile judeţului nostru fără ca oamenii legii să ştie. Aşa cum era şi de aşteptat, a plouat cu amenzi! În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat peste 1.100 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 468.015 lei. Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, dintre acestea peste 700 de amenzi au fost aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză. Prima poziţie în clasament a fost „câştigată” de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Republica Moldova, care a fost surprins conducând o maşină pe DN 17, în interiorul localităţii Stroieşti, cu viteza de 108 km/h. Alţi 53 de conducători auto au devenit brusc pietoni după ce permisele le-au fost reţinute de oamenii legii, iar 35 de şoferi au rămas fără certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor pe care le conduceau. Tot în cadrul aceleiaşi acţiuni au fost sancţionaţi şi mai mulţi căruţaşi, biciclişti şi chiar pietoni, care au uitat că şi ei trebuie să respecte regulile de circulaţie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI