Partidul Verde Suceava cere să fie protejaţi copacii de pe Aleea Nucului

„Te plângi că nu ai spaţii verzi în Suceava, dar le distrugi pe cele existente?”

Partidul Verde Suceava nu este de acord cu distrugerea zonei verzi de pe Aleea Nucului din municipiul Suceava şi cere stoparea tăierilor.

Într-un comunicat de presă, liderul PV Suceava, Dan Acibotăriţă, arată că Primăria Suceava trebuie să protejeze copacii şi gardul viu de pe Aleea Nucului, unde se execută anumite lucrări de modernizare a zonei.

„Este foarte uşor să-­i tai pe acei mândri copaci, care sunt sănătoşi şi au o istorie lungă. În două ore ai făcut «pârtie», dar distrugi o zonă verde pentru câteva locuri de parcare, când la doi paşi se află una”, a arătat Acibotăriţă, menţionând că în apropiere există o parcare subterană.

„Nu vedem logica celor care conduc destinele Primăriei sau cine a hotărât distrugerea zonei verzi de pe Aleea Nucului. Te plângi că nu ai spaţii verzi în municipiul Suceava, dar le distrugi pe cele existente?”, a conchis liderul PV Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI