Handbal masculin

CSU Suceava va juca la Botoşani şi partida cu CSM Focşani

Aşa cum s-a anticipat de altfel, termenele într-o lucrare de construcţii sau reparaţii în România sunt relative. Nu poţi face calcule şi ne te poţi baza pe ele. La fel s-a întâmplat şi în cazul echipei de handbal CSU Suceava. Deşi li s-a promis că la meciul din etapa a VIII-a cu CSM Focşani, partidă extrem de important în economia campionatului, gruparea suceveană va evolua pe teren propriu în sala LPS, se pare că acest lucru nu este posibil.

În aceste condiţii, echipa de handbal a Universităţii Suceava va evolua din nou în sala polivalentă „Elisabeta Lipă” din Botoşani. Miercuri, 12 octombrie, de la ora 18, handbaliştii sucevenii au programat un nou meci în Liga Naţională, în etapa cu numărul opt, în compania celor de la CSM Focşani 2007.

La fel ca şi la meciul de acasă cu HC Vaslui, echipa suceveană nu are cum să joace în sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava şi asta deoarece aceasta se află în şantier, mai exact se repară tavanul şi se schimbă total suprafaţa de joc, una ce devenise aproape impracticabilă şi, în acelaşi timp, un pericol pentru sportivii ce se antrenează sau care joacă meciurile oficiale, sportivi ce riscau în orice moment să se accidenteze.

Lucrările de renovare a tavanului şi schimbare a suprafeţei de joc au costat în total 330.000 de lei şi au fost finanţate de Primăria şi Consiliul Local Suceava. Astfel, clubul universitar va trebui din nou să facă eforturi financiare suplimentare pentru a găzdui la Botoşani meciul de miercuri. Ca şi la meciul cu Vaslui, oficialii universitari vor pune la dispoziţia suporterilor, în principal pentru cei ce au abonamente, un autocar cu care să ajungă la Botoşani.

„Din păcate, nu s-au terminat lucrările la sala LPS şi va trebui să jucăm din nou la Botoşani, aceasta fiind cea mai bună variantă. Am fost la sala LPS şi am vorbit cu constructorii şi sperăm ca de luni să înceapă montarea noii suprafeţe de joc. Au renovat deja tavanul şi au turnat şapa unde va veni suprafaţa, iar înainte de montarea acesteia trebuie făcută şi o barieră antiumezeală. Sper să nu avem surprize neplăcute şi meciul de peste două etape cu CSM Satu Mare să-l jucăm la LPS”, a explicat directorul Clubului Sportiv Universitar din Suceava, Sorin Raţă.

Duminica viitoare, Universitatea va evolua la Steaua Bucureşti, începând cu ora 11, în direct la TVR 2, iar miercuri, pe 26 octombrie, studenţii au din nou un meci foarte important acasă, cu CSM Satu Mare, partidă pe care speră s-o joace în faţa propriilor suporteri, în sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava.10

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI