Rugbi, Divizia Naţională

CSM Suceava s-a impus în faţa echipei CS Mănăştur Cluj

> Într-un meci contând pentru etapa a II-a, CS Mănăştur Cluj – CSM Suceava 22- 36

În cadrul etapei a II-a a Diviziei Naţionale de rugbi, CSM Suceava a evoluat pe terenul formaţiei CS Mănăştur Cluj. După un început „incert”, sucevenii s-au impus cu 36-22.

Gazdele au început bine partida şi, până s-au „trezit” elevii antrenorului Constantin Vlad, conduceau cu 14-0. Ştefan Ştefăroi a „sunat” adunarea şi scorul a devenit favorabil bucovinenilor în urma unor acţiuni deosebite.

Partea a doua a disputei dintre CS Mănăştur Cluj şi CSM Suceava nu a fost la fel de spectaculoasă ca prima, tabela de marcaj consemnând la final scorul de 22-36. Pentru învingători au punctat Ştefan Ştefăroi, două eseuri, Octavian Scolobiuc, Nichiforiuc şi Creţuleac, câte o încercare şi celelalte puncte fiind trecute în contul transformerului Sabin Creţu.

„Este bine că am câştigat şi ne-am trecut în cont cinci puncte. Exceptând debutul foarte modest, pot spune că echipa noastră a dat semne de revenire. Cel mai important lucru este acela că jucăm cu tineri rugbişti de pe meleaguri bucovinene, chiar la această dispută consemnându-se două debuturi la seniori în Divizia Naţională, Dragoş Manolache şi Ion Covaliu.

Aşa cum am mai menţionat şi cu alte ocazii, ne adaptăm din mers şi, pe stadionul «Unirea» putem ţine piept oricărui adversar”, a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Constantin Vlad.

Rezultate înregistrate în etapa a II-a a Diviziei Naţionale de rugbi:

CS Mănăştur Cluj – CSM Suceava                 22-36

CSU AV Arad – RCM Galaţi                           15-14

Ştiinţa Petroşani – CS Năvodari                   20-19

Stejarul Buzău – RC Bârlad                             20-0

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI