Deputatul Băişanu salută decizia dr. Alexandru Paziuc de a candida independent pentru un loc în Parlament

Deputatul Alexandru Băişanu, a salutat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, decizia medicului psihiatru de la Câmpulung, dr. Alexandru Paziuc, de a părăsi Partidul Naţional Liberal şi de a candida, ca independent, pentru un loc în Parlamentul României.

„Este un gest de forţă şi de onoare, cu atât mai mult cu cât dl Paziuc are mici şanse de a ajunge deputat. E un gest de onoare, prin care domnia sa, în realitate, se poziţionează clar împotriva lui Gheorghe Flutur, împotriva găştii şi a clanului formate în jurul acestuia, un gest care demonstrează bunul simţ şi demnitatea unui medic, a unui specialist bine văzut în Suceava. Felicitări, dle dr. Paziuc şi mult succes”, a declarat deputatul.

Reamintim că dr. Alexandru Paziuc, preşedinte al Asociaţiei Naţionale de Psihiatrie Socială, a fost membru PNL şi consilier local la Primăria Câmpulung Moldovenesc, din partea acestui partid.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI