Smiley cântă la „Zilele Dornei”

 În staţiunea Vatra Dornei, supranumită şi „Perla Bucovinei”, se desfăşoară, în perioada 14-22 iulie a.c., o noua ediţie a „Zilelor Dornei”, eveniment ce va cuprinde ample manifestări culturale şi sportive, majoritatea concentrate în zona Parcului Municipal.

Manifestările vor debuta cu o nouă ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii şi Tineret „Muzritm”, vor continua, sâmbătă seara, cu un concert susţinut de îndrăgitul artist Smiley şi se vor încheia cu trei zile de folclor, în cadrul Festivalului Naţional de Folclor pentru copii şi tineret „Dorna, plai de joc şi cântec”. Miercuri, 20 iulie, de la ora 12, un concurs de caiac ştafetă, „Dorna Kayak Fest”, va avea loc în centrul staţiunii Vatra Dornei, urmat, la ora 13, de premierea cuplurilor de aur, festivitate ce se va desfăşura la primăria oraşului, în Sala Oglinzilor.

Programul detaliat al evenimentelor organizate de Primăria municipiului Vatra Dornei poate fi consultat pe site-ul instituţiei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: