Suprafaţa sălii de sport a LPS Suceava va fi refăcută

Una dintre cele mai folosite arene sportive din municipiul Suceava este sala de sport a Liceului cu Program Sportiv (LPS). Dată în folosinţă acum 12 ani, în 2004, suprafaţa de joc din sala LPS din Suceava a ajuns la un grad ridicat de uzură, care nu mai permite desfăşurarea jocurilor şi antrenamentelor în siguranţă. Problemele la suprafaţa de joc au apărut anii trecuţi, iar conducerea liceului a încercat să găsească soluţii de moment, cu petice care să acopere crăpăturile ivite, mai ales în apropierea porţilor. Conducerea liceului, dar şi conducerea echipei de handbal a Universităţii Suceava au solicitat Primăriei fonduri pentru aceste lucrări, iar primarul Ion Lungu a promis că va rezolva această problemă împreună cu membrii Consiliului Local Suceava.

Zilele trecute, edilul sucevean s-a deplasat la sala LPS pentru a vedea mai exact în ce stadiu se află această suprafaţă ce a fost folosită intens timp de 12 ani. Mai mult, în acelaşi timp cu pardoseala va trebui reparat şi tavanul sălii, care s-a deteriorat.

„Am fost săptămâna aceasta la sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Suceava şi am văzut că suprafaţa pe care evoluează sportivii nu mai este practicabilă şi trebuie schimbată în totalitate. Un proiectant a făcut o evaluare a costurilor, iar în şedinţa de mâine a Consiliului Local voi propune suma de 280.000 lei pentru schimbarea pardoselii şi 50.000 lei pentru repararea tavanului. Vrem să investim în total 330.000 de lei la această sală ce a fost dată-n folosinţă în anul 2004”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: