Rezultatele la evaluarea naţională, după tabelele publicate de MECş

Au promovat 4852 de elevi din 6489 prezenţi la cele două probe

Rezultatele la evaluarea naţională pe judeţe au fost publicate pe site-ul Ministerului Educaţiei, în judeţul Suceava fiind 4852 de elevi promovaţi cu note de la 5 la 10, indicele de promovare fiind de circa 75 la sută, mult mai mare ca anul trecut.

Doi elevi au luat examenul cu media 10 pe linie: Sabina Elena Cozmei, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, şi Călin Stafie, de la Şcoala Generală Nr. 1. Urmează cinci elevi cu media 9,95, un elev cu 9,92, şi patru elevi cu 9,90. La capătul opus sunt trei elevi suceveni cu media 1. Potrivit tabelului publicat de MECŞ, pentru judeţul Suceava, din cei 6.678 de elevi înscrişi au participat la probe 6489, fiind 191 absenţi şi un elev eliminat. Circa 1.630 elevi au obţinut medii sub cinci.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: