Eva Longoria şi Gustavo Dudamel vor primi, fiecare, câte o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Actriţa Eva Longoria şi şeful de orchestră venezuelean Gustavo Dudamel îşi vor dezveli fiecare steaua, anul viitor, pe Walk of Fame din Hollywood, alături de steaua acordată postum cântăreţei de muzică tex-mex Selena Quintanilla, relatează EFE. În timpul ceremoniei de dezvelire a stelei purtând numele cântăreţei Shirley Caesar, desfăşurată pe bulevardul din Hollywood, preşedintele Comitetului Walk of Fame, Vin Di Bona, a anunţat lista celor care vor fi omagiaţi de-a lungul anului 2017. Între aceştia figurează populara actriţă Eva Longoria şi directorul de orchestră Gustavo Dudamel, care a fost numit recent în fruntea Filarmonicii din Los Angeles. Va primi o stea cu titlu postum şi Selena Quintanilla, vedeta de muzică tex-mex care a murit asasinată în 1995, la 23 de ani.

Lista mai cuprinde şi numele altor actori ca Amy Adams, Jason Bateman, Goldie Hawn, Dwayne Johnson, Chris Pratt, Ryan Reynolds, Mark Ruffalo, sau regizorul George A. Romero. Pe lista celor care din 2017 vor avea o stea pe celebrul bulevard din Hollywood mai figurează actori sau profesionişti din televiziune, precum Hugh Laurie, Keri Rusell sau Jeffrey Tambor, alături de nume mari ale muzicii ca Ice Cube, John Legend sau trupa ‘N Sync.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI