La Cupa internaţională de alergare montană din Cehia

CSM „Dorna” Vatra Dornei, prezent cu doi atleţi

La sfârşitul săptămânii trecute, în localitatea Janske Lazne din Cehia s-a desfăşurat a 11-a ediţie a Cupei internaţionale de alergare montană (competiţie pentru fete şi băieţi de 16-17 ani).

Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei a fost prezent la competiţie cu doi atleţi, Gabriel Bularda şi Paula Alina Vîntu.

Gabriel Bularda a participat la proba de 4,7 kilometri şi a condus cursa până la kilometrul 3, când a fost înconjurat de şapte sportivi turci care l-au împins şi a căzut, pierzând astfel câteva secunde pe care nu a mai reuşit să le recupereze până la sfârşitul cursei. Astfel, Gabriel a trecut al şaselea linia de sosire.

Paula Alina Vîntu a alergat în cursa de 2,7 kilometri la o diferenţă de nivel de 600 m, ajungând doar pe poziţia 39.

Echipa României a ocupat poziţia a şasea în clasamentul general, dintr-un total de 17 ţări participante.

„Sunt mulţumit de rezultatul lui Gabriel, care sper să ne surprindă cu o performanţă deosebită în cursa ce va avea loc sâmbătă, 2 iulie, la Campionatul de alergare montană din localitatea Arco – Italia”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: