Volei masculin

CSM Suceava va disputa un amical cu lotul naţional de cadeţi al României

> Partida va avea loc mâine, de la ora 10.30, în sala „Unirea” din Suceava

Mâine, de la ora 10.30, sala „Unirea” va găzdui un interesant meci amical de volei masculin dintre echipa locală CSM şi lotul naţional de cadeţi al României. Din selecţionata de juniori II a României face parte şi suceveanul Alexandru Orest Raţă. Tânărul în vârstă de doar 16 ani a fost selecţionat şi pregătit la CSŞ Suceava de profesorul Tudor Orăşanu şi se anunţă a fi o mare speranţă a sportului sucevean.

„În ultimii ani ne-am axat pe promovarea tinerei generaţii şi sper să continuăm pe această linie. Faptul că un sportiv născut în Suceava, Alexandru Orest Raţă, face parte din lotul naţional de cadeţi este un motiv de bucurie pentru noi.

Acest lucru dovedeşte faptul că voleiul sucevean are resurse de talente şi merită toată încrederea. Sper ca voleiul sucevean să fie susţinut în continuare de Primăria şi Consiliul Local şi le mulţumim pentru faptul că au fost alături de noi de-a lungul anilor” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI