Cătălin Coman, reînvestit primar al municipiului Fălticeni

Primarul Coman depune juramantul 1> El îşi propune să realizeze şi proiectele ce i-au fost blocate în mandatul trecut

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, a fost reînvestit, ieri, în funcţie pentru al doilea mandat, la şedinţa de constituire a noului Consiliu Local participând şi liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor.

În urma constituirii noului Consiliu Local Fălticeni a fost ales şi viceprimarul municipiului, acesta fiind consilierul local PSD Constantin Bulaicon, fost viceprimar în ultima parte a mandatului 2012­2016.

Primarul municipiului Fălticeni a declarat că mulţumeşte încă o dată locuitorilor municipiului pentru încrederea pe care i­-au acordat­-o, pentru votul covârşitor pe care l-­a obţinut, adăugând că fălticenenii au apreciat ceea ce a făcut în primul mandat.

El a spus că în acest mandat îşi propune să facă cel puţin cât în primul şi că PSD are majoritate în CL Fălticeni, ceea ce va determina ca şi proiecte care au fost blocate în mandatul 2012­2016 să fie realizate.

Cătălin Coman a spus că printre priorităţi sunt amenajarea Pieţei „Nada Florilor” cu realizarea unui parcaj subteran, încurajarea creării de noi locuri de muncă şi demersuri la Ministerul Transporturilor pentru realizarea rutei ocolitoare a municipiului.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI