Fotbal, Liga a IV-a, Inter Conti

Şomuz Fălticeni, câştigătoarea ediţiei 2015-2016

Şomuz Fălticeni şi Bradul Putna s-au întâlnit în ultima partidă a etapei a XXVI-a, o confruntare care a tras cortina peste ediţia 2015-2016 a Ligii a IV-a Inter Conti. Fălticenenii, care erau deja virtuali campioni ai întrecerii, au abordat meciul relaxat şi au sfârşit prin a fi învinşi cu scorul de 5-4 de o grupare Bradul Putna deosebit de motivată de întâlnirea cu liderul.

Dacă formaţia pregătită de Radu Anania şi-a câştigat dreptul de a reprezenta judeţul Suceava la barajul de promovare în Liga a III-a, acolo unde va da piept cu FC Bistriţa, pe 18 şi 25 iunie, în ceea ce priveşte situaţia din zona de retrogradare lucrurile nu sunt tocmai certe. Încă nu se ştie care este disponibilitatea echipelor câştigătoare din Liga a V-a pentru a evolua în eşalonul superior, iar în eventualitatea în care fălticenenii vor obţine promovarea în Liga a III-a, este posibil ca nicio echipă să nu mai fie obligată să ia drumul Ligii a V-a.

Rezultate înregistrate în etapa a XXVI-a:

Victoria Vatra Moldoviţei – Ştiinţa Vicovu de Sus   3-0

Bucovina Milişăuţi – Dorna Vatra Dornei               0-3

Şomuz Fălticeni – Bradul Putna                             4-5

Viitorul Liteni – Viitorul Vereşti                            14-1

Recolta Fântânele – Progresul Frătăuţii Vechi                  4-2

Moldova Drăguşeni – CS Gura Humorului               3-0

Rapid II Siret – Şomuzul Preuteşti                            0-0

Notă: Echipa Ştiinţa Vicovu de Sus s-a retras din campionat după finalul turului şi va pierde toate meciurile pe care le mai are de disputat cu scorul de 3-0.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: