Maşină furată cu tot cu acte din faţa blocului

 > Dintr-un alt autoturism hoţii au fost atraşi doar de bani

 Şi-a parcat autoturismul proprietate într-un loc situat în vecinătatea blocului în care locuieşte, iar apoi a mers liniştit la somn. Doar că dimineaţă, când a vrut să pornească la drum, a constatat că maşina lipseşte cu desăvârşire. Este, pe scurt, povestea trăită de un câmpulungean în vârstă de 60 de ani, la începutul acestei săptămâni. Dispariţia autovehiculului s-a petrecut pe parcursul nopţii de duminică spre luni, ea fiind sesizată oamenilor legii în prima zi a acestei săptămâni, în jurul orei 6.30. „Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că, profitând de defecţiunea sistemului de închidere al portierelor autoturismului şi de neglijenţa proprietarului, care a lăsat în interior mai multe documente, în noaptea de 12/13.06.2016, persoane necunoscute au sustras autoturismul, valoarea prejudiciului fiind de circa 3.000 lei” se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Şi o maşină parcată pe raza municipiului Suceava a atras atenţia hoţilor. Ea aparţine unui bărbat în vârstă de 46 de ani, domiciliat pe raza comunei Ciprian Porumbescu. Pe parcursul zilei de luni, preţ de jumătate de oră, proprietarul a lăsat autoturismul neasigurat pe o stradă din municipiul Suceava, în apropierea punctului de lucru al unei firme. Timp suficient pentru persoane rămase deocamdată necunoscute să sustragă dintr-o borsetă, lăsată la vedere în maşină, un portofel şi banii găsiţi, celelalte bunuri fiind abandonate pe trotuarul de lângă autovehicul.

Conform sursei citate, în ambele cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, cercetările fiind continuate de poliţişti în vederea identificării autorilor şi recuperării pe cât posibil a prejudiciului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: