Finala pe judeţul Suceava a Cupei României, duminică, pe „Areni“

Sezonul judeţean 2015-2016 se va încheia duminică, pe stadionul „Areni”, odată cu disputarea finalei Cupei României. Partida va începe la ora 16 şi va pune faţă în faţă formaţiile Şomuzul Preuteşti şi Victoria Vatra Moldoviţei. La pauza evenimentului organizat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava va avea loc, într-un cadru festiv, premierea echipelor de juniori care au reuşit să se impună în acest an în întrecerile pe categorii de vârstă. Cu acest prilej se vor acorda învingătorilor medalii, cupe şi diplome, urmând ca, ulterior, noul partener al AJF, Carrefour, să premieze echipele câştigătoare cu câte un rând de echipament.

Tot duminică, de la ora 14, în deschiderea finalei Cupei României, va avea loc pe stadionul „Areni” un meci demonstrativ de fotbal feminin, în care vor evolua campioana judeţului Suceava, FC Pojorâta, şi Armonia Fălticeni, formaţie care activează cu succes în al doilea eşalon valoric din România.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI