Gheorghe Flutur:

PNL va analiza din punct de vedere statutar situaţia primarilor din Şcheia şi Mitocu Dragomirnei, cercetaţi pentru corupţie şi realeşi

„E o problemă a justiţiei. Nu comentez procedurile justiţiei. Am încredere totală în justiţie” a declarat, marţi, liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, cu privire la validarea lui Vasile Andriciuc, primarul PNL din Şcheia, care a fost suspendat din funcţie, fiind este cercetat sub control judiciar fără să poată să-şi exercite atribuţiile, dar care a fost reales.

Întrebat în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută la sediul partidului, dacă atât Andriciuc, reales primar în comuna Şcheia, cât şi Dănuţ Solcan, reales primar în comuna Mitocu Dragomirnei, vor fi menţinuţi în partid în condiţiile în care sunt cercetaţi pentru corupţie, Flutur a răspuns că se analizează din punct de vedere statutar situaţia lor.

„Analizăm la momentul potrivit care este situaţia din punct de vedere al Statutului şi vom lua o decizie” a spus Flutur.

În ceea ce priveşte revenirea în PNL a primarului oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, care a candidat independent în condiţiile în care candidatura sa din partea PNL a fost contestată, întrucât acesta a fost declarat de instanţă colaborator al Securităţii, Flutur a spus că nu a luat în discuţie o asemenea variantă.

„Nu am discutat această problemă”, a spus Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: